BALIKESİR İVRİNDİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Mesajı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Mesajı

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZÜN

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI MESAJI

İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz; öğrencilerimizin insanlığın temel değerlerini benimsemiş ve yüksek karakterli bireyler olarak yetiştirilmesi gayreti içerisinde Bakanlığımızın hedef ve amaçları doğrultusunda yeni bir öğretim yılına başlamaktadır.

Geleceğimizin şekillenmesinde önemli yeri olan bu anlamlı günde, öğrencilerimiz  okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecanı ve sevincini aynı anda yaşarken, yeni nesli şekillendiren değerli öğretmenlerimiz de geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı yetiştirmenin haklı gururunu yaşamaktadırlar.

Çocuklarımızın yetişmesinde velilerimizin de katkısı çok büyüktür. Onların olumlu ve yönlendirici destekleriyle ve çocuklarımıza yapacakları rehberlikle onların özgüvenlerinin artmasına önemli katkı sağlamaktadırlar. 

Tüm öğretmen ve öğrencilerimiz ile ailelerine sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.

                                                                                                                                 Mustafa YÜCEL

                                                                                                                             İlçe Milli Eğitim Müdürü

Atatürk Meydanı Hükümet Konağı Kat 4 İvrindi / BALIKESİR - 90 266 456 12 01

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.