BALIKESİR İVRİNDİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Mesajı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Mesajı

         Değerli  İdareci ve Öğretmen Arkadaşlarım,

         Kıymetli Velilerimiz,

         Sevgili Öğrenciler,

 

         2017-2018 Eğitim Öğretim yılı I. dönemini sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde tamamlamanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 4716 öğrenci 441 öğretmen ve idareci ile büyük bir aile olarak, ülkemizin geleceği olan ve bir birinden değerli bireylere vatanın her köşesinde olduğu gibi eğitim vermekten mutluluk ve gurur duyuyoruz.

         Eğitim bilindiği gibi bireylere istendik davranış kazandırma işi ve bu bir süreçtir dönemlerle sınırlamak doğru değildir Eğer biz öğretmenler olarak bu süreçte öğrencilerimizi sosyal kişilikleri gelişmiş, vatanını ve milletini seven, bizi biz yapan milli değerlere sımsıkı bağlı ve çevresinde yaşananlara hakim,  bir o kadar da evrensel  gelişmelere açık, bilimsel düşünceden ayrılmayan bireyler olarak topluma kazandırabiliyorsak sorumluluğumuzu tam olarak yerine getiriyoruz demektir.

         Saygıdeğer Veliler,

         Çocuklarımızın ders Başarlarının değerlendirildiği karne döneminde ebeveynler olarak bazı sorumluluklarımız vardır. Bu sorumlulukların en önemlisi, çocuklarımızın başarılarını karne notu ile değerlendirmemek, akranlarıyla karşılaştırmamak ve onlarla iyi bir iletişim kurmaktır. Çocuklarımıza güvendiğimizi, her zaman yanlarında olduğumuzu, sevinci ve hüznü birlikte paylaştığımızı hissettirmemiz onların başarısını yükseltecek ve aynı zamanda okula öğretmenlerine size karşı sevgi ve saygısının artmasını sağlayacaktır.

         Sevgili Öğrenciler,

        Öğrenim hayatınızda bir dönemi daha başarıyla tamamladığınız için sizleri tebrik ediyorum. Karne, sizin kişiliğinizin değil akademik performansınızın bir göstergesidir;. Notlarınızdan memnun değilseniz, çalışma alışkanlığınızı ve düzeninizi gözden geçirerek çabanızı arttırabilirsiniz. Tatilde kitap okuyarak yeni döneme daha donanımlı girmek sizin elinizde. Unutmayınız ki karneniz nasıl olursa olsun sizler anne-babanızın, öğretmenlerinizin ve bizlerin en değerli varlıklarısınız.

        Çok Kıymetli  Öğretmen Arkadaşlarım,

Geleceğin nesillerini şekillendiren ve yetiştiren değerli mesai arkadaşlarım,yapmış olduğumuz bu kutsal meslekte en büyük kazanımımız öğrencilerimizi çağın gereklerine göre yetiştirmek, onları vatan ve millet sevgisiyle yetiştirerek en iyi şekilde ülkemizin kalkınmasında söz sahibi yapmaktır.Şüphesiz bir öğretmen için en büyük ödül,sevinç kaynağı budur.Bu vesileyle emeklerinden dolayı başta siz öğretmenlerimizi,idarecilerimizi ve eğitimin diğer kademelerinde çalışan tüm personelimize teşekkür ediyor,hepinize iyi tatiller diliyorum

          Bu duygu ve düşünceler ile sözlerime son verirken hepinize huzurlu, mutlu ve verimli bir tatil diliyorum.

 

                                                                                                              Mustafa YÜCEL

                                                                                                         İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

 

Atatürk Meydanı Hükümet Konağı Kat 4 İvrindi / BALIKESİR - 90 266 456 12 01

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.